taxi arnhem schiphol

(2 klantbeoordelingen)

120,00

Taxi Arnhem Schiphol

luchthavenvervoer

Snel en voordelig van Arnhem en omgeving naar Schiphol!
Veilig taxivervoer naar de luchthaven van Amsterdam met taxi Arnhem Schiphol.

Artikelnummer: NL00002101019 Categorie:

Taxi Arnhem Schiphol

Zonder zorgen met taxi Arnhem Schiphol op reis!
Onze punctuele chauffeurs zorgen ervoor dat alle stress voor de reis naar Schiphol verdwijnen als sneeuw voor de zon. We kennen de route van en naar Amsterdam Airport op ons duimpje en weten waar de valkuilen zitten. We kunnen met een gerust hart zeggen dat we jou altijd op tijd met taxi Arnhem Schiphol op de luchthaven krijgen. Je hebt dus geen parkeerproblemen of zorgen dat dat je de vlucht gaat missen: Wij ontzorgen je, zodat je lekker ontspannen aan je reis kunt beginnen. Taxi Arnhem Schiphol haalt je ook weer op als je dat wilt.

We houden dan de vluchtnummers die op Schiphol gaan landen in de gaten en zorgen ervoor dat je vakantie of reis niet direct verpest wordt doordat je geen vervoer kunt vinden of lang met koffers moet sjouwen. s’Morgens vroeg of s’nachts, bij  taxi Arnhem Schiphol kan je altijd terecht. Zorg ervoor dat je jouw taxi naar Schiphol tijdig reserveert, dan kun je op flinke kortingen rekenen. Onderstaand hebben we een schema met prijzen naar de meeste luchthavens staan, waar de kortingen voor gereserveerde ritten al vanaf zijn:

Taxi Arnhem Schiphol luchthavenvervoer tarieven

Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol 120 220
Düsseldorf Airport 120 220
Weeze Airport Niederrhein 90 160
Eindhoven Airport 110 200
Köln Airport 180 340
Brussel Aiport 225 425
Frankfurt Airport 340 650

Ook wanneer je vlucht onverhoopt op een uitwijkvliegveld zou landen, komen wij je keurig daar ophalen. Je wenste het niemand toe, maar het gebeurt best wel vaak dat geplande vluchten moeten uitwijken naar een ander vliegveld. Wij houden je vluchtnummer vooraf goed in de gaten en zorgen ervoor dat als je vlucht vertraging heeft of op een andere luchthaven land, dat wij keurig op tijd op de juiste plaats van bestemming klaar staan om je op te halen.

Meer info over de luchthaven Schiphol zelf vindt je hier: Schiphol airport

 

Personen

1 persoon, 2 personen, 3 personen, 4 personen

Bagage

1 item, 2 items, 3 items, 4 items, meer dan 4 items

2 beoordelingen voor taxi arnhem schiphol

 1. Cury

  Hele fijne rit met de taxi vanuit Arnhem naar Schiphol! Keurige chauffeur, mooie luxe en zéér schone auto. Volgende keer zal ik ook de terugreis bij taxi Arnhem Schiphol boeken!

  • LocalProofOnline

   Bedankt voor je review Cury! Bij een volgende vakantie staan we weer voor je klaar hoor!

 2. Peter

  topper! Aardige chauffeur, snel en veilg op Schiphol aangekomen! geen gesjouw met koffers en geen tijd verspild met parketen. lekker hoor!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *