Velp

(1 klantbeoordeling)

3,19

Velp Arnhem taxivervoer

Taxi Velp met een start/instaptarief van €3,19.

Snel, veilig en comfortabel van Velp naar Arnhem.

Artikelnummer: 8768311 Categorie:

Vanuit het centrum van Velp naar het centrum van Arnhem, zal de rit als alles een beetje meezit ongeveer €20,- bedragen.
De uiteindelijke prijs voor je rit van Arnhem-Velp of  Velp-Arnhem is natuurlijk afhankelijk van waar je instapt en waar je eindbestemming is.

De chauffeurs van taxi Arnhem hebben uiteraard allemaal een geldig chauffeursbewijs en weten precies waar ze zich aan moeten houden.  Ze zijn sociaal en altijd keurig gekleed. De taxi’s in Velp zijn altijd van een recent bouwjaar, goed onderhouden en voldoen aan de laatste milieu eisen.

Taxi Arnhem Velp is vanwege de lange tijd dat het taxibedrijf bestaat erg bekend met de routes en het wegen net in de regio Arnhem, dus ook in en rond Velp weten we precies waar de knalpunten en shortcuts liggen. We rijden je dan ook altijd tegen het goedkoopste tarief van Velp naar Arnhem of van Arnhem naar Velp.

We komen je graag in Velp ophalen om je met onze luxe taxi naar je bestemming te brengen. Of je nu naar Arnhem wilt gaan of verder weg: geen probleem voor ons, we maken graag tijd voor je vrij!

Natuurlijk kunnen wij je ook vanuit Velp naar een van de luchthavens in Nederland of Europa brengen. Kijk bijvoorbeeld naar de tarieven van onze ritten naar Schiphol of Eindhoven Airport.

Instap Per KM Per Minuut
€3.19 €2,35 €0,39
Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol 120 220
Düsseldorf Airport 120 220
Weeze Airport Niederrhein 90 160
Eindhoven Airport 110 200
Köln Airport 180 340
Brussel Aiport 225 425
Frankfurt Airport 340 650
Personen

1 persoon, 2 personen, 3 personen, 4 personen

Bagage

geen bagage, 1 item, 2 items, 3 items, 4 items, meer dan 4 items

1 beoordeling voor Velp

  1. Pieter

    Lekker snel vanuit Velp op het centraal station in Arnhem! Aardige chauffeur die nog eens de deur voor mij open deed! Dat maak je helaas niet vaak meer mee. Aan te bevelen deze taxi!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *