Taxi Arnhem prijs

bel nu voor 20% korting taxi-arnhem.nl
Taxi Arnhem prijs 2

Taxi prijzen in Arnhem met een eerlijk tarief

Zoek je een betrouwbare taxi die je voordelig van A naar B brengt? Bij Taxi-Arnhem.nl weet je zeker dat je voor het beste tarief een betrouwbare en schone taxi krijgt. Er rijden alleen goede en sociale chaufeurs op onze taxi’s, waardoor je jezelf op je gemak voelt tijdens de rit

Wij hanteren scherpe prijzen waarbij er een vast tarief per kilometer of minuut wordt gerekend. Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent, zodat er achteraf geen vervelende of té hoge rekening wordt gepresenteerd.. Wij vinden het als taxibedrijf in Arnhem belangrijk dat u vol vertrouwen met ons reist. Vandaar dat wij altijd deze transparante werkwijze zullen hanteren.

Zelf gemakkelijk je taxi online boeken

Wij hebben een handig online ticket systeem op onze website waarmee je eenvoudig en cristal clear je taxi online kunt reserveren.

Over de tarieven zijn we het gehele proces door duidelijk. Het tarief kunt je namelijk gewoon op deze pagina vinden. Voordat je in de taxi stapt heb je dan al een duidelijk beeld van de kosten. Natuurlijk kun je naast ons online ticket systeem ook een taxi van Taxi-Arnhem.nl ook telefonisch reserveren. Binnen 15 minuten staat onze chauffeur dan bij je voor de deur. Ook telefonisch kun je ons dag en nacht bereiken.

Goedkope tarieven voor het luchthavenvervoer

Je gaat binnenkort op reis en weet nog niet hoe je vanuit Arnhem op het vliegveld komt? Taxi-Arnhem.nl brengt je snel en vakkundig naar alle luchthavens in Europa en ook weer terug! Als je de rit 24 uur van tevoren bij ons reserveert krijg je maar liefst 65% korting op onze toch al zo voordelige prijs.

Voor het luchthavenvervoer hanteren wij standaard tarieven. Onze luxe taxi’s bieden ruimte voor vier passagiers. Begin dus uitgerust en zonder allerlei stress aan je reis met ons goedkope luchthavenvervoer. Ook zakelijk kunt je natuurlijk gebruik maken van onze luchthaven vervoersdienst. Je kunt belangrijke afspraken nog voorbereiden terwijl wij je vanuit Arnhem en omgeving naar het vliegveld brengen.

Online je luchthaven taxi bestellen? dat kan met onze makkelijke en transparante module of door gewoon even te bellen. Snel en gemakkelijk online reserveren doe je >>hier<<

InstapPer KMPer Minuut
€3.19€2,35€0,39
LuchthavenEnkele reisRetour
Schiphol120220
Düsseldorf Airport120220
Weeze Airport Niederrhein90160
Eindhoven Airport110200
Köln Airport180340
Brussel Aiport225425
Frankfurt Airport340650
Deze prijzen zijn reeds inclusief de 65% korting en zijn vanaf prijzen! Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van de dag/tijdstip en vertreklocatie