taxi naar Weeze

De gemeente Weeze ligt precies midden in de Kreis Kleve en heeft veel te bieden.

Weeze is een stad waar je fijn kunt wonen werken en genieten van vrije tijd. Het is een opbloeiende gemeente en door de aanwezigheid van het vliegveld Weeze Airport zijn er directe verbindingen met vele regio’s in heel Europa!

Vandaar dat de stad Weeze goed perspectievene heeft voor werk, economie en ook toerisme.

De gemeente heeft veel groen in de directe omgeving met vele weilanden en bossen waar je een heerlijke tijd kunt doorbrengen en lekker kunt ontspannen. Je kunt eer een leuke kanotocht houden, de dierentuin bezoeken of over het belevenissenpad een of een van de andere routes eenwandeling maken. De bewoners van Niederrhein zijn erg gastvrij en heten u van harte welkom!

taxi arnhem weeze
taxi naar Weeze 2

De idyllische plaats Weeze, gelegen in het onderste gedeelte van de Niederrhein en
vlak aan de Nederlandse grens, heeft zijn aantrekkingskracht te danken aan de prachtige natuur, de Niers, de centrale ligging in Kreis Kleve, de goede infrastructuur, de afwisselende geschiedenis, de openheid van de bevolking en hun liefde voor de streek.

Schilderachtige kastelen, bezienswaardige bouw-, bodemen natuurmonumenten, een uitgebreid vrijetijdsaanbod, cultuur, ontspanning en een actief verenigingsleven onderstrepen de aantrekkelijkheid van de gemeente Weeze. Jong en oud, gezinnen met kinderen en gasten van heinde en verre weten de gezelligheid en de gezinsvriendelijkheid te waarderen die ze overal in Weeze tegenkomen – of ze nu hier wonen, werken of hun vrije tijd doorbrengen. Weeze is een landelijke gemeente die de uitdagingen van de 21 e eeuw en de globalisering niet uit de weg gaat maar aanpakt. Ze heeft zichzelf ten doel gesteld om haar aantrekkelijkheid te verhogen, haar open karakter te onderstrepen, haar gezinsvriendelijkheid waar te maken en de titel van een opbloeiende gemeente in het hart van Kreis Kleve te verdienen. Door middel van marketingmaatregelen die in het kader van een marketingproces zijn genomen en de start van een groot aantal
stedenbouwkundige projecten komt het doel steeds een stukje dichterbij.

taxi arnhem weeze