Taxi tarieven Arnhem

bel nu voor 20% korting taxi-arnhem.nl
Taxi tarieven Arnhem 4

Taxi prijzen in Arnhem

Taxi-Arnhem.nl is duidelijk en transparant! Ook als het over prijzen en tarieven gaat. We vinden het belangrijk dat iedere passagier van tevoren weet waar je aan toe bent. Géén verrassingen achteraf of mooie verhaaltjes vooraf, maar gewoon een goede inschatting wat de rit je ongeveer gaat kosten. in de tabel hiernaast, kun je in een oogopslag zien waar je aan toe bent.

Tarieven en prijzen luchthavenvervoer

Ook voor het vervoer van en naar alle luchthavens binnen Europa hebben wij duidelijke tarieven, met grote kortingen wanneer je vooraf een taxi naar het vliegveld reserveert. Wanneer je goed aan je vakantie of (zaken)reis wilt beginnen, wil je natuurlijk niet eerst een vermoeiende treinreis of parkeerstress achter de rug hebben. Voor hetzelfde geld bestel je via Taxi-Arnhem.nl een luxe taxi en wordt je comfortabel en zonder zorgen naar de luchthaven gebracht. De tabel hiernaast toont je de prijzen (incl. de reeds toegepaste 65% korting)en is voor maximaal 4 personen. De rit moet wel vooraf zijn gereserveerd en geldt vanuit Arnhem en directe omgeving.

InstapPer KMPer Minuut
€3.19€2,35€0,39
LuchthavenEnkele reisRetour
Schiphol120220
Düsseldorf Airport120220
Weeze Airport Niederrhein90160
Eindhoven Airport110200
Köln Airport180340
Brussel Aiport225425
Frankfurt Airport340650
taxicentrale-arnhem-callcenter
Taxi tarieven Arnhem 5

Contacteer ons voor een voordelige taxirit in en rond Arnhem

Na een avondje uit, een gezellige avond bioscoop of theater, een heerlijk etentje of feestje bij vrienden. Het zijn allemaal van die momenten, die je niet wilt verpesten met het zoeken van je auto of het nemen van onverantwoord risico als je tóch net nog dat ene drankje hebt genomen. In zulke situaties is het tegenwoordig geen enkele luxe meer om even een taxi te nemen.

Taxi-Arnhem.nl maakt graag tijd voor je vrij en brengt je met een glimlach graag van A naar B. Wanneer je ons belt via onze taxicentrale of online reserveert, krijg je ook nog eens direct 20% korting op de ritprijs.

Onze taxicentrale Arnhem staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar en een bestelde taxi staat binnen no-time bij je voor de deur.

Zakelijke taxiritten in Arnhem

Bij Taxi-Arnhem.nl kun je als zakelijke klant ook goed terecht. We hebben daar goed en professioneel opgeleide chauffeurs voor, die zich onderscheiden in correct gedrag en respect voor de zakelijke passagier. Onze chauffeurs letten erop dat ze geen onaangename hobbels nemen of abrupte stuurbewegingen maken, zodat je als zakelijke taxi gebruiker gewoon lekker op je laptop kunt doorwerken als je dat wilt. Wij brengen ook klanten en gasten voor onze zakelijke klanten weg en letten erop dat ze op een comfortabele manier op de plek van bestemming aankomen.

We hanteren scherpe tarieven, zodat we een interessante partner zijn voor de vervoersproblemen van je bedrijf. Neem vooral contact op met een van onze medewerkers, we maken graag tijd voor je vrij.

zakelijke klant taxi arnhem
Taxi tarieven Arnhem 6