Ziekenhuis- en zorgvervoer Arnhem

bel nu voor 20% korting taxi-arnhem.nl
ziekenhuis-en-zorgvervoer 2

Ziekenhuis vervoer Arnhem

Als allround taxi bedrijf, verzorgt taxi-arnhem natuurlijk ook het zorg- en ziekenhuisvervoer in en rond Arnhem. Mensen met een lichamelijk en/of geestelijke handicap vervoeren wij graag naar ziekenhuizen of zorginstellingen. Je kunt het vervoer van je geliefde familielid in vertrouwde handen geven voor het zorgvervoer van ons bedrijf.

Uiteraard zijn alle chauffeurs die het ziekenhuisvervoer voor taxi-arnhem verzorgen speciaal voor deze taak opgeleid! De veiligheid en het welbehagen van onze klanten staat altijd voorop. Onze taxichauffeurs hebben begrip voor de zorg en aandacht die onze klanten vanwege hun ziekte en /of handicap tijdens het vervoer nodig hebben.

Zorgvervoer op maat

Voor het zorgvervoer in de regio Arnhem kunt u bij ons terecht om veilig vervoerd te worden naar alle ziekenhuis en zorginstellingen. Taxi-arnhem verzorgt met regelmaat het zorgvervoer naar het Rijnstate in Arnhem, de Gelderse vallei in Ede, of het Radbout UMC in Nijmegen.

Uiteraard voeren wij ook ritten uit naar ieder ander ziekenhuis of zorginstelling. Wanneer je in Arnhem woont (of in een straal van +/- 15km) komen wij graag naar je toe om zorgzaam het vervoer naar iedere locatie in Nederland te regelen.

Het ziekenhuis en zorgvervoer is natuurlijk ook visa versa. Dit houdt in dat wij je zowel kunnen brengen, maar ook weer komen halen! Wachten tijdens de behandeling en de zelfde taxi van het zorgvervoer weer terug naar huis? Alles is bespreekbaar en samen komen we tot de beste oplossing!