over ons

Taxi Arnhem

Taxi Arnhem

Wij zijn Taxi Arnhem, dé toonaangevende taxionderneming in Arnhem en de omliggende regio! Opgericht in 2015 vanuit een sterke overtuiging dat de taxi-industrie aanzienlijke verbetering behoefde. Ons doel is om ongeëvenaarde service te bieden tegen de meest concurrerende tarieven.

Bij ons rekent u altijd op snelle, veilige en comfortabele taxi’s die u zorgeloos naar uw bestemming brengen. Onze chauffeurs zijn doorgewinterde professionals die de omgeving van Arnhem als geen ander kennen. Wij hebben een solide reputatie opgebouwd in de regio vanwege onze onwrikbare betrouwbaarheid, toewijding aan veiligheid en klantvriendelijke benadering.

Maak u geen zorgen over de kosten, want wij bieden de meest voordelige tarieven in Arnhem en omstreken, zonder enig compromis op het gebied van kwaliteit en service. Boek uw rit minstens 24 uur van tevoren en ontvang direct 20% korting op uw ritprijs. Op luchthavenvervoer kunnen de kortingen zelfs oplopen tot wel 65%.

Onze thuisbasis is gevestigd bij Station Arnhem Centraal, waardoor we altijd snel en gemakkelijk bereikbaar zijn. Wij zijn er om u te dienen, ongeacht uw vervoersbehoeften, en streven ernaar om de best mogelijke taxidienst te bieden.

Zorg ervoor dat u verzekerd bent van voordelig taxivervoer in Arnhem!

Ontvang 20% korting op uw rit door minimaal 24 uur van tevoren te reserveren.

Taxi Arnhem

Taxi Arnhem

Top dienstverlening
voor minimale kosten

Neem contact op

Boek uw rit, vraag een prijsopgave of stel uw vraag. We staan altijd voor u klaar.

  20% Korting

  Ontvang 20% korting op uw rit door minimaal 24 uur van tevoren te reserveren.

  65% Korting

  Profiteer van hoge kortingen op luchthavenvervoer door minstens 24 uur van tevoren uw taxirit te reserveren.

  Ontdek de uitstekende service van Taxi Arnhem

  Hier zijn enkele opvallende kenmerken van onze service:

  Gunstige tarieven
  Zoals onze naam al aangeeft, garandeert Taxi Arnhem de meest voordelige tarieven voor uw reis in Arnhem en de omliggende gebieden. Dankzij onze uitgebreide ervaring in het taxivervoer kunnen we u aantrekkelijke prijzen bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit en service. Reserveert u uw rit minstens 24 uur van tevoren? Dan ontvangt u ook nog eens 20% korting op de ritprijs! 

  Arnhem & omgeving
  Voor Taxi’s in Arnhem en omstreken hoeft u niet verder te kijken. Onze chauffeurs bij Taxi Arnhem hebben jarenlange ervaring in deze regio, wat hen vertrouwd maakt met de routes. Of u nu reist van of naar Velp, Duiven, Oosterbeek, Nijmegen of Elst, u hoeft niet verder te zoeken. Onze chauffeurs brengen u met plezier naar elke gewenste bestemming in en rond Arnhem. Bovendien geniet u van comfortabele taxi’s met moderne voorzieningen. Bekijk onze tarieven voor een overzicht van de kosten.

  Duurzame taxi Arnhem
  Duurzaamheid is voor ons van groot belang. Dit komt tot uiting in verschillende aspecten van onze service. Wij streven ernaar om ons wagenpark zo milieuvriendelijk mogelijk te maken en onze chauffeurs zijn getraind in het aannemen van een milieubewuste rijstijl. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een schoner en duurzamer Arnhem.

  Taxi service Arnhem
  Bij Taxi Arnhem garanderen wij u een luxe en uiterst comfortabele taxi. Al onze taxi’s zijn recentelijk vervaardigd, volledig rookvrij, uitstekend onderhouden en voorzien van alle gemakken. Wij streven ernaar om u op de meest comfortabele wijze naar uw bestemming te brengen. Onze centrale beschikt over deskundige en vriendelijke medewerkers die 24 uur per dag voor u klaarstaan. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze chauffeurs zich houden aan de juiste rijtijden, zodat ze altijd uitgerust en alert achter het stuur zitten. 

  Beste Taxi Arnhem
  Taxi Arnhem staat bekend om haar veiligheid, betrouwbaarheid en natuurlijk haar klantvriendelijkheid. Onze chauffeurs ondergaan regelmatig trainingen om een optimale dienstverlening te bieden. Wij streven er dagelijks naar om ons bedrijf verder te ontwikkelen, zodat u altijd rekent op een hoogwaardige service met een vriendelijke chauffeur die ervoor zorgt dat u comfortabel naar uw bestemming gebracht wordt.  

  Eenvoudig boeken
  Een rit boeken is heel eenvoudig. U kunt ons bellen op 06-24709860. Onze centrale is 24/7 bereikbaar en onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Als u de voorkeur geeft aan online reserveren, vul dan ons contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook voor vragen en opmerkingen kunt u ons contactformulier invullen.

  Partners en disclaimer

  Taxi Arnhem maakt deel uit van Taxi de Veluwe, een betrouwbare vervoersdienst in de regio. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid vormt de kern van ons bedrijf. Onze ervaren chauffeurs worden regelmatig getraind om de best mogelijke service te bieden. We streven er voortdurend naar om onze diensten te verbeteren, zodat u altijd kunt rekenen op een aangename reis met een vriendelijke chauffeur die u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt.

  Mocht u vragen, opmerkingen of speciale wensen hebben, dan staan wij graag voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website of door te bellen naar 06-24709860. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

  Open chat
  Hulp nodig?
  Hi,
  Waar kunnen we je mee helpen?
  Call Now Button