Taxi Arnhem Nijmegen

bel nu voor 20% korting taxi-arnhem.nl
Taxi Arnhem Nijmegen 2

Taxi Nijmegen

Heb je een Taxi vanuit Arnhem naar Nijmegen nodig? Of wil je met de taxi vanuit de omgeving van Nijmegen naar Arnhem toe? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij rijden ook al jaren in deze omgeving waardoor onze professionele chauffeurs bekend zijn met de omgeving. Onze chauffeurs brengen u graag vanuit Nijmegen naar Arnhem toe of natuurlijk visa versa

Taxi Nijmegen naar Arnhem bestellen

Als je met de taxi van Nijmegen naar Arnhem óf van Arnhem naar Nijmegen nodig hebt, kun je deze bij ons bestellen door te bellen naar 06 24709860. Je kunt ons 24 uur per dag bereiken op dit telefoonnummer. Voor het reserveren van een Taxi Arnhem naar Nijmegen kun je ook ons contactformulier invullen. Als je vragen of opmerkingen hebt kun je ook het contactformulier invullen.

Taxi Nijmegen service

Als je bij onze taxicentrale van taxi-Arnhem.nl een taxi besteld, ben je verzekerd van een luxe taxi die van alle gemakken is voorzien. Onze chauffeurs rijden alleen in rookvrije taxi’s, uit een recent bouwjaar die uitstekend zijn onderhouden. Onze medewerkers op de centrale staan 24 uur per dag voor je klaar.

Bestel nu uw Taxi Nijmegen bij taxi-arnhem.nl

Taxi-Arnhem.nl onderscheidt zich door haar betrouwbaarheid, veiligheid en klantvriendelijkheid. De chauffeurs krijgen regelmatig training voor het bieden van een optimale dienstverlening! Dagelijks zijn wij bezig met het ontwikkelen van ons bedrijf, zodat je altijd kunt rekenen op een optimale service met een sociale chauffeur die je naar de juiste bestemming brengt.

Tarieven en prijzen luchthavenvervoer

InstapPer KMPer Minuut
€3.19€2,35€0,39
LuchthavenEnkele reisRetour
Schiphol120220
Düsseldorf Airport120220
Weeze Airport Niederrhein90160
Eindhoven Airport110200
Köln Airport180340
Brussel Aiport225425
Frankfurt Airport340650
De getoonde prijzen zijn vanaf tarieven (lees richt-prijzen)
Het tarief in úw specifieke geval is o.a. afhankelijk van uw vertreklocatie, dag, tijdstip etc.