Zakelijk vervoer Arnhem

bel nu voor 20% korting taxi-arnhem.nl
Zakelijk vervoer 3

Zakelijk taxi rijden Arnhem

Taxi-Arnhem.nl is duidelijk en transparant! Ook als het over zakelijke prijzen en tarieven en overeenkomsten gaat. We vinden het belangrijk dat je als zakelijke klant weet waar je aan toe bent. Niets is vervelender dan dat je niet op het juiste vervoer kunt rekenen. Tenslotte is het nog steeds de uitdrukking “time is money” die de klok slaat. Wij zorgen er dus voor dat onze klanten van het zakelijk vervoer Arnhem altijd keurig bedient worden. Of de directeur of klanten van de directie vervoerd moeten worden, wij zijn altijd op tijd op het juiste adres aanwezig!

Tarieven en prijzen zakelijk vervoer Arnhem

Voor de juiste tarieven en afspraken kun je ons heet best even contacteren. Dan bekijken we samen wat je behoeftes zijn op het gebied van het zakelijk taxi vervoer. Aansluitend geven wij je een klinkklare offerte waar je verrast over zult zijn. Onze klanten profiteren namelijk ook van steevast kortingen.

Rekening rijden voor zakelijk vervoer

Het rijden op rekening is een van de mogelijkheden voor onze zakelijke klanten. We spreken tijdens de intake keurig af op welke dag van de maand de factuur op de mat valt. In de maandelijkse afrekening staat precies met naam en toenaam vermeld over welke ritten. gereden kilometers, datums en tijden het gaat. Je boekhouder zal onze manier erg prettig vinden, omdat we alles keurig en overzichtelijk verwerken.

zakelijk vervoer taxi arnhem
Zakelijk vervoer 4

Voordelen zakelijk vervoer

Comfortabel werken tijdens de rit

Altijd een goede planning

Altijd op tijd op je afspraak

Speciale zakelijk tarieven

Altijd een sluitende administratie

Nooit geen parkeerproblemen meer

Geen verkeersstress of filerijden

Representatieve uitstraling bedrijf

Extra service voor gasten of klanten

Wanneer we met een bedrijf een overeenkomst voor zakelijk vervoer Arnhem sluiten, wordt je bedrijf aansluitend van alle gemakken voorzien. Op afgesproken tijden of op afroep staat er altijd een luxe taxi tot je beschikking. Geen gehaast of verkeersstress meer en het zoeken naar parkeerplaatsen is voortaan ook uit den boze. Je kunt met een gerust hart met een klant of organisatie afspreken, zonder zorgen dat je jezelf moet haasten of dat je te laat komt.

De taxichauffeurs van Taxi-Arnhem, weten wat ze moeten doen om onze zakelijke klanten in de watten te leggen. Zo kiezen wij automatisch de kortste, maar ook prettigste route om te rijden. Niets is vervelender dat je telkens je laptop moet vasthouden, omdat de chauffeur de bocht te snel neemt.

We zorgen ervoor dat je iedere periode van je zakelijk vervoer een sluitend overzicht krijgt met daarin duidelijk de verreden ritten en tijden vermeld. De boekhouder zal je dankbaar zijn, zodat hij van de rommelige bonnetjes verlost is.