taxicentrale Arnhem

24/7 beschikbaar, altijd betrouwbaar

Taxicentrale Arnhem

Onze toegewijde medewerkers staan 24/7 voor u klaar bij de Taxicentrale Arnhem van Taxi Arnhem. Wij zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op hoogwaardig vervoer in en rond Arnhem. Met onze comfortabele, schone en veilige taxi’s garanderen we u een aangename rit.

Bij Taxi Arnhem bieden we al onze ritten aan tegen scherpe tarieven, zonder daarvoor aan veiligheid en kwaliteit in te leveren. Of het nu gaat om zakelijk vervoer, een groepsuitje of luchthaventransport, u kunt altijd vertrouwen op onze ervaren chauffeurs.

Wilt u profiteren van extra besparingen? Boek dan uw rit minimaal 24 uur van tevoren en ontvang maar liefst 20% korting op de volledige ritprijs. Voor luchthaventransfers kan de korting zelfs oplopen tot wel 65%. Bekijk onze tarieven voor een overzicht van de kosten.

Bij Taxi Arnhem streven we ernaar om uw taxirit altijd beschikbaar en betrouwbaar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de uitstekende service die wij bieden.

Garandeer uzelf van de meest voordelige taxirit in Arnhem

Onze taxicentrale staat 24/7 voor u klaar.

Taxi Arnhem

Taxi Arnhem

Top dienstverlening
voor minimale kosten

Neem contact op

Boek uw rit, vraag een prijsopgave of stel uw vraag. We staan altijd voor u klaar.

  De taxicentrale van Taxi Arnhem

  Bij onze taxicentrale kunt u diverse diensten boeken:

  Zakelijk vervoer
  Onze zakelijke taxidienst zorgt ervoor dat u altijd stijlvol en op tijd op de gewenste locatie aankomt, of het nu om een belangrijke vergadering, belangrijke lunch of speciaal evenement gaat. Samen zorgen we ervoor dat u een goede indruk maakt.

  Groepsvervoer 
  Plant u binnenkort een groepsuitje, een zakelijke bijeenkomst of gaat u met vrienden op stap? Dan is ons groepsvervoer ideaal. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u geniet van een aangename en veilige rit.

  Straattaxi
  Voor directe taxidiensten kunt u ook altijd bij ons terecht. Onze standplaats is bij Station Arnhem Centraal en we staan ook voor u klaar in de dorpen rondom Arnhem.

  Airportservice
  Wij bieden ook vervoer van en naar de luchthaven van uw keuze. U wordt in dit geval bij de vertrekhal afgezet en bij de aankomsthal opgehaald. Heeft u op de luchthaven nog wat extra hulp nodig? Onze chauffeurs assisteren u met uw bagage en houden de vluchtinformatie in de gaten om eventuele vertragingen op te vangen.

  Ziekenvervoer
  Bij Taxi Arnhem geniet u altijd van comfortabel en betrouwbaar vervoer, ook wanneer u medische afspraken hebt staan. Onze chauffeurs zijn hierbij ook bereid om u te helpen met in- en uitstappen.

  Koeriersdiensten
  Heeft u een pakketje of document dat snel en discreet bezorgd moet worden? Ook dan kunt u vertrouwen op onze chauffeurs. Bij ons geniet u altijd van een efficiënte en veilige bezorging.

  Leerlingenvervoer
  Bent u op zoek naar leerlingenvervoer in Arnhem? De Goedkoopste Taxi Arnhem is gespecialiseerd in het verzorgen van veilig en comfortabel leerlingenvervoer voor scholieren van alle leeftijden. Onze ervaren chauffeurs zijn volledig gecertificeerd en hebben een ruime ervaring in het vervoeren van kinderen..

  Luxe vervoer
  Voor speciale gelegenheden zoals trouwerijen, gala’s en andere bijzondere momenten bieden wij luxueus vervoer aan. Arriveer in stijl met onze taxi’s die van alle gemakken zijn voorzien.

  Rit boeken?
  U kunt eenvoudig een taxi bestellen door te bellen naar 06-24709860. Ons telefoonnummer is 24/7 bereikbaar en onze medewerkers op de centrale staan dag en nacht voor u klaar. Als u liever online reserveert, vul dan ons contactformulier in. Wee nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor vragen en opmerkingen kunt u ook gebruikmaken van ons contactformulier.

  Open chat
  Hulp nodig?
  Hi,
  Waar kunnen we je mee helpen?
  Call Now Button