Taxi Arnhem Centraal station

bel nu voor 20% korting taxi-arnhem.nl
Taxistandplaats Arnhem-Centraal 2

Taxistandplaats Arnhem centraal

Wanneer je met de trein naar Arnhem komt en de taxistandplaats Arnhem Centraal oploopt, is het soms best wel even zoeken hoe je op het adres van bestemming komt. Neem ik een taxi, huur ik een fiets, of ga ik met de bus? Het is altijd wat ongewoon om in een vreemde omgeving de beste weg te vinden. Zeker als het dan nog met het openbaar vervoer moet.

Het meest voor de hand liggend is dan natuurlijk de taxi! Tenslotte staan er altijd taxi’s op de taxistandplaats Arnhem centraal. Je bent dan snel en veilig zonder omwegen op je plek van bestemming in of rond Arnhem. Geen stress van bussen die niet komen of verouderde dienstroosters.
Wanneer je dan toch besluit om een taxi vanaf het station in Arnhem te nemen, kun je een doorsnee taxi nemen die daar vast op de standplaats staan te wachten. Of je belt van te voren even naar de taxicentrale van Taxi-Arnhem.nl! Wanneer je namelijk een taxi van Taxi-Arnhem.nl belt, krijg je direct 20% korting op de ritprijs.

Betrouwbare chauffeurs van taxi-Arnhem.nl

We vinden het belangrijk dat je weet dat er bij Taxi-Arnhem.nl alleen maar betrouwbare en professioneel opgeleide chauffeurs op de taxi werken. Tenslotte ben je in een vreemde stad en is het goed om te weten dat je in vertrouwde handen bent.
Onze chauffeurs kennen Arnhem en omgeving als hun broekzak en nemen dus altijd de kortste route naar je bestemming, zodat je geen dubbeltje teveel betaald!

Reguliere taxi tarieven Arnhem

Transparant en eerlijk als we zijn, hebben we hiernaast een tabel geplaatst met daarin de reguliere taxi tarieven in Arnhem. Dan weet je gelijk waar je in Arnhem aan toe bent als je een taxi neemt. Mocht je vanaf de taxistandplaats Arnhem centraal naar een lucht haven binnen Europa willen gaan, staan ook daarvan de prijzen van luchthavenvervoer hiernaast in een tabel.
Bij taxi-Arnhem.nl krijg je op de reguliere tarieven altijd 20% korting als je ons belt en voor het luchthavenvervoer 65% korting na reservatie. In de tabel hiernaast is de 65% korting al toegepast!

InstapPer KMPer Minuut
€3.19€2,35€0,39
LuchthavenEnkele reisRetour
Schiphol120220
Düsseldorf Airport120220
Weeze Airport Niederrhein90160
Eindhoven Airport110200
Köln Airport180340
Brussel Aiport225425
Frankfurt Airport340650
Op bovenstaande tarieven van luchthavenvervoer is al een korting van 65% toegepast! De ritprijzen gelden vanaf Arnhem en directe omgeving voor een maximum van 4 personen.